Seneste nyhedsbrev​

Nyhedsbrev efterår 2019

Græsaftaler sæson 2019

Sæsonen lakker mod enden for indeværende år - hvordan gik den, og hvordan er det nu lige, at der sluttes af?

Sæson 2019 startede vel som en slags gennemsnitsæson efterfulgt af en sommer til den lidt tørre side og sluttede i et regnorgie her i august/september. Jeg havde i august en skade på klipperen, der medførte en kort periode (3 dage), hvor jeg ikke kunne klippe. Desværre blev det så kombineret med megen regn, der gjorde, at turnussen blev skubbet en 5 – 6 dage. Derfor kom nogle af mine kunder til at opleve langhårede plæner på et tidspunkt. Ikke med min gode vilje, men det kunne ikke undgås.

Jeg holder øje med græsset indtil 10. oktober, og herefter er det op til jer selv. Afhængig af hvordan vejret derefter arter sig, kunne det godt tænkes, at nogle plæner kunne trænge til en klipning senere i oktober, og det kan sagtens lade sig gøre. Send en SMS, mail eller ring til mig på 24217856, så jeg kører ud og klipper plænen. Det koster ikke ekstra. Husk i denne forbindelse, at græsplænen har bedst af at være lidt langhåret, når væksten stopper.

Persondataforordning

For at sikre både min egne data og de data, som jeg har fået af jer som led i vores samarbejde, så har jeg indgået en aftale med et firma, der er specialister i at beskytte data ud fra et forretningsmæssigt perspektiv og efterlever dermed forordningen bag General Data Protection Regulation( i daglig tale GDPR).

Sæson 2020

Jeg har allerede nu indgået mange aftaler til næste sæsons græsslåning, og har du endnu ikke kontaktet mig vedr. aftale i 2020, så tag endelig fat i mig, så vi kan få aftalen på plads. Jeg vil også i den kommende sæson stadig klippe med multiklipfunktion, der efterlader en fin overflade på plænen, der ikke er præget af afslået græs.

Andre opgaver

Ud over at slå græs, så udfører jeg mange andre opgaver – alt fra anlæg af terrasser, opførelse af hegn/stakitter, have-/trærydning, maleopgaver etc. Vil du vide mere, så kig inden omkring https://handymanoghaveservice.dk/ - og kontakt mig endelig, hvis du har en opgave, som du gerne vil have hjælp med at løse. Jeg er altid frisk på at komme med et attraktivt tilbud.

Med venlig hilsen,

Vagn Dam Jensen