Seneste nyhedsbrev​

Nyhedsbrev efterår 2020

Jeg har nu i 5 sæsoner tilbudt en vifte af servicetilbud til områdets husejere, og jeg ser frem til det fremtidige samarbejde i årene fremover. Hverdagen er travl, og jeg er glad for samarbejdet med dig som min kunde – tak for opbakningen

 

Græsaftaler sæson 2020

Sæsonen lakker mod enden for indeværende år - hvordan gik den, og hvordan er det nu lige, at der sluttes af?

Sæson 2020 startede som en temmelig tør affære efterfulgt af en juli, der var både kold og til tider fugtig. August og september har været gennemsnitlige dog med en meget varm periode ved månedsskiftet.

Jeg holder øje med græsset indtil 10. oktober, og herefter er det op til dig selv. Afhængig af hvordan vejret derefter arter sig, kan det sagtens tænkes, at nogle plæner kunne trænge til en klipning senere i oktober, og det kan sagtens lade sig gøre. Send en SMS, mail eller ring til mig på 24217856, så jeg kører ud og klipper plænen. Det koster ikke ekstra. Husk i denne forbindelse, at græsplænen har bedst af at være lidt langhåret, når væksten stopper.

Sæson 2021

Jeg har allerede nu indgået mange aftaler til næste sæsons græsslåning, heraf en del nye kunder, så har du endnu ikke kontaktet mig vedr. aftale i 2021, så tag endelig fat i mig, så vi kan få aftalen på plads. Jeg vil også i den kommende sæson stadig klippe med multiklipfunktion, der efterlader en fin overflade på plænen, der ikke er præget af afslået græs.

Der vil til sæson 2021 ske en mindre regulering af priserne, der svarer til udviklingen i det gennemsnitlige nettoprisindeks. Der vil også være mulighed for tilpasning af aftalerne, hvis der er individuelle behov, så har du særlige ønsker, så kontakt mig endelig, så vi kan tale om mulighederne.

Andre opgaver

Ud over at slå græs, så udfører jeg mange andre opgaver – alt fra anlæg af terrasser, opførelse af hegn/statikker, have-/trærydning, maleopgaver etc. Vil du vide mere, så kig inden omkring https://handymanoghaveservice.dk/ - og kontakt mig endelig, hvis du har en opgave, som du gerne vil have hjælp med at løse. Jeg er altid frisk på at komme med et attraktivt tilbud.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firmaoplysninger

Handymand og haveservice

Rønnebærvej 9, 9492 Blokhus

CVR-nummer: 35625623

Kontaktoplysninger

Telefon: 2421 7856

vagndamjensen@yahoo.dk

Indhent et godt tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

​Vurderet 5 ud af 5 stjerner baseret på anmeldelser fra Facebook