Seneste orientering​ - Forår 2023

Ja - selv om der den 6. april var hvidt om morgenen, så er det et faktum, at græsset snart begynder at vokse og dermed vil trænge til at blive passet.

Selv om jeg har bestræbt mig på, at have direkte kontakt med alle mine kunder, og dermed ikke har udsendt det sædvanlige nyhedsbrev i år, er der alligevel en del, der har givet udtryk for at de mangler den information, så det vil der blive ændret på til næste sæson. Der vil jeg i forbindelse med afslutning af sæson 2023 månedsskiftet sept/okt orientere om planerne for sæson 2024.

Ellers er alt så nogenlunde ved det gammelkendte - jeg klipper for det meste græs om sommeren mens jeg i den resterende del af året laver forskelligt andet - tag et kig på https://handymanoghaveservice.dk/ hvis du skulle have behov for hjælp til et eller andet.

Jeg rundede i januar 67 år, men jeg har ikke søgt om at måtte få udbetalt folkepension, og det er heller ikke planen de første par år. Dog vil jeg nok drosle ned på fx større opgaver med træfældning, da det er et forholdsvis tungt arbejde.

Med håbet om en dejlig sommer

Mvh

Vagn Dam Jensen

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firmaoplysninger

Handymand og haveservice

Rønnebærvej 9, 9492 Blokhus

CVR-nummer: 35625623

Kontaktoplysninger

Telefon: 2421 7856

vagndamjensen@yahoo.dk

Indhent et godt tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

​Vurderet 5 ud af 5 stjerner baseret på anmeldelser fra Facebook