Nyhedsbrev efterår 2023

Jeg har nu i 7 sæsoner tilbudt en vifte af servicetilbud til områdets husejere, og jeg ser frem til det fremtidige samarbejde i årene fremover. Hverdagen er travl, og jeg er glad for samarbejdet med mine kunder.

Græsaftaler sæson 2023

Sæsonen lakker mod enden for indeværende år - og hvordan er det nu lige, at der sluttes af?

Jeg holder øje med græsset indtil 20. oktober, og herefter er det op til dig selv. Afhængig af hvordan vejret derefter arter sig, kan det sagtens tænkes, at nogle plæner kunne trænge til en klipning sidst i oktober eller senere, og det kan sagtens lade sig gøre. Send en SMS, mail eller ring til mig på 24217856, så jeg kører ud og klipper plænen. Det koster ikke ekstra. Husk i denne forbindelse, at græsplænen har bedst af at være lidt langhåret, når væksten stopper.

Sæson 2024

Jeg har allerede nu indgået en del aftaler til næste sæsons græsslåning (ca. 30), heraf en del nye kunder, så har du endnu ikke kontaktet mig vedr. aftale i 2024, så send mig en mail/SMS, om at du gerne vil fortsætte i næste sæson. Alternativt tag fat i mig, når jeg klipper din plæne her i efteråret.

Jeg kommer til at regulere lidt på prisen. Typisk vil en sæsonaftale stige med ca 10 %. Dette for at tilpasse mig de ændrede omkostninger forårsaget af covid og inflation. Jeg har taget udgangspunkt i udviklingen i nettoprisindekset for de sidste 3 år. Det er netop 3 år siden jeg sidst regulerede det generelle prisniveau.

Der vil være mulighed for tilpasning af aftalerne, hvis der er individuelle behov, så har du særlige ønsker, så kontakt mig endelig, så vi kan tale om mulighederne.

Generelt

Hovedvægten vil blive lagt på at slå græs, og det vil være sommerens absolutte kernepunkt at yde den i praksis bedst mulige service til mine mange græskunder.

Men jeg laver også andre opgaver, når det kan indpasses i ydersæsonen – alt fra anlæg af terrasser, opførelse af hegn/stakitter, have-/trærydning, maleopgaver etc. Vil du vide mere, så kig inden omkring https://handymanoghaveservice.dk/ - og kontakt mig, hvis du har en opgave, som du gerne vil have hjælp med at løse. Jeg er altid frisk på at komme med et attraktivt tilbud.

Med venlig hilsen,

Vagn Dam Jensen

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firmaoplysninger

Handymand og haveservice

Rønnebærvej 9, 9492 Blokhus

CVR-nummer: 35625623

Kontaktoplysninger

Telefon: 2421 7856

vagndamjensen@yahoo.dk

Indhent et godt tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

​Vurderet 5 ud af 5 stjerner baseret på anmeldelser fra Facebook