Haveservice​

Haveservice skaber forandring i hverdagen. Man kunne også sige, at haveservice gør din hverdag nemmere, eller haveservice skaber overskud i hverdagen.

Der kan være mange årsager til, at man overvejer at benytte sig af et tilbud om haveservice.​

  • ​Det kan være et spørgsmål om at få tid. Det kan være arbejdspres, det kan være familien, der prioriteres højt, eller der kan være andre forhold, der gør, at havearbejdet bliver skubbet til nogle måske lidt sure og sammentrængte dage.
  • Man kan bo for langt væk fra sit sommerhus til, at man kan passe fx plænen, så den ser ordentlig ud. Man ved også, at når man så endelig kommer til sommerhuset, er det et mas at få den klippet og helt pænt bliver det nok aldrig i forhold til, at plænen bliver klippet med jævne intervaller.
  • Det kan det være helbredsproblemer, der gør, at man ikke lige har den energi, som man er vant til. Derfor kan det være kedeligt at se på, hvordan naturen udvikler sig uforandret uden man kan gøre noget ved det.

​Haveservice kan gå ind og assistere eller aflaste afhængig af det behov, man nu synes at kunne registrere i sin hverdag. Og det er ganske simpelt at tage kontakt til Handyman og haveservice. 

Der er ikke noget bindende ved at tage kontakten.

Jeg kommer ud og vi tager en snak om dine ønsker, hvorefter jeg sender dig et tilbud, som du enten kan acceptere eller genforhandle, hvis du finder det nødvendigt.

Jeg bestræber mig på at have det bedste forhold til mine kunder, og kunden skal gerne kunne se sit ønske opfyldt gennem mit grundige forarbejde, den gode kvalitet og levering til tiden.

Andre arbejdsområder

Kontakt mig gerne hvis du står med en opgave, du skal have hjælp til.​

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firmaoplysninger

Handymand og haveservice

Rønnebærvej 9, 9492 Blokhus

CVR-nummer: 35625623

Kontaktoplysninger

Telefon: 2421 7856

vagndamjensen@yahoo.dk

Indhent et godt tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

​Vurderet 5 ud af 5 stjerner baseret på anmeldelser fra Facebook